Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgЗащо Meblik?Сертификат TÜV

Сертификат TÜV

Сертификати за безопасност

0000051562292712.jpg (983 x 363)

Сертификат TUVMeblik сертифицира условията за безопасност, удостоверяващи съответствието на всички мебели с приложимите стандарти на Европейския съюз. Това означава, че продуктите на Meblik са напълно безопасни и отговарят напълно на изискванията, установени за продукти, предназначени за деца. И мебелите, и материалите или компонентите, от които са направени, се подлагат на строг контрол и отговарят на  високите стандарти за безопасност и качество.

Meblik получи разрешение да използва регистрирания знак за съответствие MONITORING + TEST, което означава положително покриване на одита на производството и гаранция за поддържане процеса на повторяемост на произвежданите продукти и стабилност на производствения процес, а не само потвърждение на съответствието на тестван само еднократно модел.

Този знак и свързаният с него сертификат е гаранция за безопасност и най-високо качество и разграничава нашите продукти от конкуренцията, като дава на нашите клиенти сигурността, че продуктите ни са от най-високо качество.

Мебели за бебета и деца


Мебели за младежи

Резултати от тестовете

Всички наши мебели от серийното производство преминаха изследвания върху безопасността и качеството. По-долу представяме серия снимки, изобразяващи драстичните тестове, на които са били подложени нашите продукти. Горди сме да обявим: всички мебели издържаха успешно тестовете!

Галерията по-долу показва на какви тестове са били подложени нашите мебели:

Do góry