Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgЗащо Meblik?Най-високо качество

Най-високо качество

Функционалност и безопасност на използване

Подпори под рафтовете – специалното прикрепване на рафтовете към корпуса предотвратява нежеланото измъкване на рафтовете.

Защита от падане - всички високи мебели, като шкафове, етажерки, скринове са оборудвани с предпазни ленти, които предпазват от нежелано обръщане.

За чекмеджетата се използват професионални водачи на фирма Blum, които не утежняват допълнително конструкцията. Няма значение и колко бързо или силно ще бъдат затваряни – скритите водачи TANDEM BLUMOTION осигуряват тихо и плавно затваряне. Системата за омекотено затваряне предотвратява нараняване на пръстите на детето и дори и да бъдат затворени рязко, чекмеджета няма да се измъкнат от корпуса на мебелите.

Пантите са оборудвани със системата BLUMOTION, която елиминира тряскането. Друго предимство е лесното инсталиране и доживотната гаранция за всички панти, водачи и механизми с марката Blum.

Съответствие с приетите норми

Сертификат TÜV

Всяка част от мебелите на Meblik е тествана и съответства на всички задължителни европейски стандарти за издръжливост, стабилност и здравина. Нашите продукти са напълно безопасни и отговарят изцяло на изискванията за продукти, предназначени за деца. Притежаваме сертификати TÜV Rheinland Полша, благодарение на които спокойно можем да продаваме нашите мебели по целия свят. Научете повече ...

Притежаваме също така и сертификати за изследвания, проведени в Лабораторията за изследвания и сертифициране на мебели в Познан.

Най-добрите материали

Фронтовете

Фронтовете са изработени от МДФ, боядисани с няколко слоя боя на водна основа, благодарение на което повърхностите са с много високо качество и не вредят на околната среда. Получените по този начин повърхности на допир са топли и с кадифена мекота.

Плотове са изработени от МДФ и покрити с термоустойчиво фолио, което ги прави изключително устойчиви на триене, цепене и надраскване.

Корпусите на мебелите са изработени от ламинирани плоскости, които са много по-трайни и устойчиви покрития от широко разпространените плоскости от фурнир. Хигиенен клас Е1. Корпусите на мебелите, тоест страниците и конструктивните елементи са изработени от устойчиви на надраскване ламинирани плоскости. Те са с най-високия хигиенен клас Е1.

Краищата на мебелите са закръглени (радиус на ъгъла R = 5, останалите елементи са с R = 2). Стараем се нашите мебели да предоставят само приятно изживяване, дори и по време на най-лудешките детски забавления.

Столовете, конструкцията на бебешките легла с прегради, както и повдигнатите и двуетажните легла са изработени от буково дърво.

Бои на водна основа

Използвайки съвременна технология за боядисване с лакове на водна основа получаваме мебели с най-високо качество, които не вредят на околната среда.

Do góry