Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bg7 причини да изберете MeblikЕвропейски корпоративни ценности

Европейски корпоративни ценности

Европейски корпоративни ценности

Всичко започва с двама приятели, които през 2006-та година стартират фирма за иновативни решения в областта на мебелите за детски стаи. Основната цел винаги е била да придадат закачлив и уникален вид на детските гардероби, шкафове и легла, докато в същото време гарантират безкомпромисно качество. Днес в Meblik работят над 300 служители в производствения процес, а фирмата оперира в множество държави по цял свят. Водени от принципът, че единствено Добрината се удвоява, когато бъде споделена – ние от Meblik взимаме участие в множество социални кампании.

В Полша, фирмата подпомага асоциациите „Beautiful Angels“ и „SOS Childern’s Villages“, за които сме обзавели стаите на десетки деца в нужда. Ние от Meblik създадохме множество детски кътове в библиотеки, детски домове, детски градини и други non-profit организации по света.

Работим с Полската Хуманитарна Асоциация от 2008 година, с която заедно сме финансирали построяването на три кладенеца за чиста питейна вода в южен Судан. Благодарение на общите ни усилия, животът на живущите в селищата Бор и Куердиек значително се подобри.

 

Много са елементите, които допринасят за нашия успех. Нашите партньори и служители, Вие и всички наши клиенти, които оценяват качеството на нашите услуги и продукти. Това още е началото на нашия път, а ние кипим от идеи и енергия за подобрение и развитие – нека се захващаме за работа!

Do góry