Партньори: MASSIVO | Gala Collezione | Mebeli Pro

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgНовостБюра за ученици

Бюра за ученици

DriftИзборът на бюро и подреждането на спалня за ученик е истинско събитие за цялото семейство. Особено, когато говорим за отиване на училище за първи път, то нека направим избора на бюрото важен етап от подреждането за бъдещия първокласник. Началното на училище е едно от най-важните събития през годината. Така че, какво бюро би трябвало да изберем?

Отговорът е лесен – съобразено с височината на детето и достатъчно голямо, за да съхранява всички тетрадки и учебници. Богатият избор на бюра в Meblik със сигурност ще задоволи и най-придирчивите родители - разнообразието от модели и цветове позволява лесно да се съчетаем бюрото с различните теми на детската стая.

Бюро UP

Когато избирате бюрото за 6-годишни, си струва да изберете бюро с възможност за настройване на височината. Бюро UP се предлага в три размера - 100 см, 120 см и 140 см. Разполага с до 5 нива на височина на работния плот (UP 100 и 120) от 50 см до 75 см и благодарение на това бюрото ще бъде удобно, дори когато настоящият първолак вече е в гимназията. Освен това плотът, покрит с термоустойчиво фолио, е устойчив на надраскване и одраскване, така че ученето как се пише, рисуването и оцветяването не е нужно да се ограничават по никакъв начин. Всяка мръсотия може лесно да бъде изтрита с влажна кърпа. Бюро UP 140 има само две нива на височината на работния плот (61 и 74 см), но към него може да бъде добавен контейнер. Благодарение на това решение всички тетрадки и учебници ще бъдат на разположение. Всички бюра имат закачалки за училищна чанта и така по-лесно се запазва редът в стаята.

Бюро 145

Класическо бюро с широчина 145 см. Два големи странични контейнера, които могат да съхраняват всички училищни пособия, тетрадки, учебници, бои, скицници и много други. От друга страна, маркери, линии и всичко останало има своето място в чекмедже под бюрото. Както и при UP бюрата, работният плот на бюрото 145 е покрит с термоустойчиво фолио. Вратите на шкафовете са украсени с гравюри във всички детски серии.

 

Етажерка-бюро

Това определено е най-функционалното решение. Комбинацията от 2 в 1 ще бъде перфектна за малък интериор, където всеки сантиметър е важен. Етажерката-бюро ще пасне във всеки ъгъл на стаята, като заема малко пространство.

Всички ръбове при детските бюра са заоблени, за да се увеличи безопасността на детето. Освен това те са оборудвани с декоративен борд, който ще предотврати падането на малки неща като маркери зад бюрото.

Нещата са малко по-различни, ако избираме бюрото за тийнейджъри. Връщането обратно в училище не е толкова вълнуващо за тях. Въпреки това, нека се погрижим за мястото, посветено на ученето. То трябва да бъде по вкуса на тийнейджърите. Те ще прекарат на бюрото си много време, за да учат, да пишат домашни работи или да четат. Нека проверим какви бюра предлага Meblik специално за тийнейджъри:

Бюро YO Mix

Бюрото YO Mix е най-популярният модел сред бюрата за тийнейджъри. Това вероятно се дължи на възможността за поставяне на контейнер YO, RTV YO 100 или RTV YO 150. Той може да бъде поставен във всяка позиция - успоредно, перпендикулярно, под ъгъл, извън, вътре и под работния плот, така че пространството за обучение може да бъде изцяло според нуждите на тийнейджърите. 25-милиметровият ламиниран плот е устойчив на надраскване и драскотини, а освен това няма да се огъне под тежестта на всички учебници и книги.

Бюра Mix

Бюро YO Mix Plus

Разширена версия на бюрото YO Mix. Освен функционалността на бюрото YO Mix, тук е добавена допълнителна възможност за корекция на височината на работния плот (възможни са две нива - 65 и 75 см). Особено полезна функция, когато едно дете все още расте и искаме да се грижим за правилната позиция на тялото, докато пише домашни.

Бюро YO 14 Max Plus

Max Plus е едно от най-функционалните бюра на пазара. Започвайки с плота, покрит с термоустойчиво фолио, което лесно се поддържа чисто, през регулиране на височината на плота (57см, 64см, 70см, 77см) до накланяща се работна повърхност с малък организатор под работния плот. Освен това на работния плот може да се постави горна етажерка, за да получим повече място за най-необходимите пособия.

Етажерка-бюро

Тийнейджърската версия на етажерката-бюро е по-голяма, с повече рафтове, тъйкато има нужда място за повече и повече неща. Гравираните врати набиблиотеката съвпадат с различните серии, благодарение на което библиотекатапасва идеално в интериора.

 

 

Бюро YO 125 и 140

Най-класическият вид на бюро сред нашите предложения. Неограниченото пространство под работния плот позволява поставянето на контейнер или въртящ се стол под работния плот.

 

Докато избираме бюрото трябва да бъдем фокусирани върху комфорта на ученика. Поддържането на ергономична позиция е много важно, така че времето, прекарано на бюрото, да бъде колкото е възможно по-продуктивно. Ето защо изборът на въртящсе стол е толкова важен, колкото и изборът на бюро. Лесното регулиране е задължително. Заслужава си да изберете стол, който има възможност да регулирате облегалката и седалката отделно. Тогава можете да бъдете сигурни, че гърбът на ученика има подходяща опора.

Do góry