7x защо

Нашите мебели се характеризират с:

  • заоблени ръбове при детските колекции,
  • водоустойчиви бои Sherwin Williams,
  • UV заздравени фронтове,
  • система за плавно затваряне с гаранция за продължителност на живота,
  • специални ленти за стена, които закрепят модулите и предпазват от падане.

Проектирахме всеки модул,така че да е сигурен за децата! Допълнително, ние тестваме нашите продукти самостоятелно. Компанията Meblik е основана от родители, които поставят безопасността на първо място. Всеки модул се изработва с голяма грижа и внимание към най-малкия детайл. Тествани са по отношение на безопастността и отговарят на най-строгите Европейски стандарти, наложени за продукти за деца. Всички мебели притежават сертификат за безопасност от TÜV Rheinland Poland. Това означава, че те са преминали през дълги и подробни тестове. Положителните резултати свидетелстват за високото качество на продуктите, които създаваме и че те отговарят на строгите изисквания за защита. Нещо повече, нашите продукти са наградени с TÜV Rheinland Test + Monitorinf знак за съответствие, което бележи положителен резултат от одита на производствената линия. 

Имаме над 50 серии за деца и тийнейджъри! Всяка е различна и се отличава с тематичност. Заедно ние създаваме и приказни, и много реалистични модели.

Детските серии са проектирани, имайки предвид малките, които опознават света с всичките си сетива. Пръстите на децата ще се движат около извивките на мебелите, поддържайки психомоторното развитие. Интересните дизайнерски и цветни апликации, които помагат за развиването на креативност и усъвършенстване на форми и цветове. Гравюрите, изпълнени върху фронтовете на тийнейджърските мебели, трябва да допълват и украсяват интериори, дори и най-взискателните.

     


Всички те са създадени с изключителна грижа и техният дизайн винаги е приспособен към стилистиката на серията. От една страна, рокли и цветя, от друга страна, футбол и състезателни коли. Момичетата и момчетата ще осъществят интериорните си желания с нас! 

Третата стъпка към завършването на мечтаната детска стая са нейните доставка и монтаж. Ние гарантираме за качествените сглобка и монтаж на мебелите като включваме доставката и монтажа в услугата си. Нашите консултанти ще обсъдят с Вас датата и мястото за доставка, а професионалният ни монтажен екип ще качи, сглоби и монтира мебелите на място.

Условия за монтаж и доставка:

  • Доставка, разтоварване и пренасяне до входа на жилищната сграда – 1% от стойността на договора, но не по-малко от 50лв.
  • Доставка и Внасяне - 1,5% от стойността на договора, но не по-малко от 50лв. Услугата включва - разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор, при наличие на подходящ такъв, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.


  • Монтаж - 8% от стойността на договора, но не по-малко от 50 лв.
  • Качване при липса на асансьор - 1% за всяко ниво.
  • Транспорт извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява 1,5 лв. с ДДС на километър еднопосочно.

Ежедневното използване на мебелите от децата оставя своите следи. Те трябва да бъдат не само издръжливи, но и безопасни. Ето защо мебелите, сглобени от нашия професионален екип получават 2 години гаранция, покриваща материали и производствени дефекти. Има възможност за промяна на фронтовете между втората и седмата година. За повече информация се свържете с нас. 

Преди мебелите да влязат във Вашия дом, първо преминават сложен производствен процес. В самата фабрика до 48 души работят върху производство на един гардероб!

Правейки го, използваме съвременни технологии, най-висококачествен материал и модерни машини, които се обслужват само от квалифициран и способен персонал. Благодарение на това ние сме оценени не само в Европа, но и в целия свят! Ние предлагаме първокласно качество на атрактивни цени и изгодни специални оферти. Уверете се сами!

"Всичко започна с двама приятели през 2006 г., които са създали иновативно решение в света на мебелите. Мислията е да се придаде на гардероби, скринове и легла уникален характер, който да носи позитивно и вдъхновяващо настроение на децата, когато прекарват време в стаите си. Днес Меблик наема почти 300 работници в Полша и навлиза на нови пазари в целия свят. Ръководени от принцип, че стоката е единственото нещо, което се удвоява, когато се сподели, ние сме част от социални каузи.

 Сътрудничим на полските хуманитарни организации от 2008 г. в изграждане на четири кладенци с бистра вода в Южен Судан, благодарение на това, качеството на живот на жителите на Бор и Куердиек значително се увеличи. В Полша си сътрудничим с фондове „Красиви ангели“, „Имам мечта“ и „SOS детски селища“, с които преобразихме стаи на деца в нужда. Също така създаваме зони за деца във Варшава, Торунь, Жешув и др.

Има много елементи, които допринасят за успеха ни - доставчици, работници, търговци и Вие, нашите клиенти и отзивите Ви, водят до качеството на продуктите и услугите. Това е само началото на нашия път, пълни сме с идеи и много енергия за работа. Вашата удоволествореност е най-големия стимул и награда!