Безплатен проект

Професионално <strong> проектирана стая </strong> в няколко стъпки.
Професионално проектирана стая в няколко стъпки.
До 5 работни дни ще Ви изпратим проект с нашето предложение за обзавеждане и идеи за аранжировка.
Как да започнете?
  • Попълнете Вашите данни, направете чертеж с подробни размери на помещението. Вижте в точка 03 „Примерен план на стая – как да изпратите размерите“. Като допълнение може да ни изпратите и интериорни снимки. Изберете Колекция и по желание отбележете конкретни модули, които искате да присъстват в обзавеждането. В последната точка 05 ни споделете как си представяте да изглежда мечтаната детска/младежка стая. Ние ще се свържем с Вас ако липсва дадена информация.
    Попълнете формуляр

Предложението за функционално подреждане е част от безплатната оферта. Ако желаете сами да подредите спалнята, напишете кои модули са Ви необходими на projekt@meblik.pl

Експресен проект 24Ч

Ако нямате възможност да изчакате стандартния срок от 5 работни дни за 3D визуализация, можем да Ви изпратим 2D проект с изглед отгоре и 4 изгледа на стените. Вижте примерния проект в този формуляр по-долу.
P.S. Не забравяйте - при избора на този вариант няма да получите 3D визуализация.

Вашите данни
Прикачете файлове

Прикачете чертеж с правилно нанесени размери на стаята. Използвайте като шаблон примерните планове. По желание може да изпратите и снимки на помещението ако имате по-специфично разпределение или има мебели, които искате да запазите.
*Изготвят се проекти само с коректно изпратени данни и чертежи по примерния план, с всички размери на помещението (детайли като: ширина на врата/врати, размери на прозорци, височина от под до прозорец и т.н.) Архитектурни планове не са подходящи и не се обработват.

Приети файлове: .jpg, .jpeg, .webp, .png, .pdf, .odf
Изберете колекция
Списък от модули, който не могат да се изтеглят = Интернет връзката е загубена.
Описание на проекта