Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bg7 причини да изберете MeblikБезопасни и сертифицирани

Безопасни и сертифицирани

Безопасни и сертифицирани

Всички мебели могат да се похвалят със следните предимства: заоблени ъгли; безопасни немски и италиански бои и лакове на водна основа; механични елементи (панти, релси и т.н.) от марката BLUM с меко затваряне и гаранционно обслужване; лентички за закачане за стена. Всички тези предимства са предвидени в дизайна на мебелите не само с цел повишена функционалност, но и безопасността на детето.

Сертификати за безопасност

Стаята на едно подрастващо дете трябва да бъде 100% безопасна!0000051562292712.jpg (983 x 363) Всички елементи, изграждащи нашите модели мебели са тествани за безопасност по най-строгите стандарти за продукти предназначени деца, изисквани от Европейския Съюз. В допълнение на задължителните изисквания,нашите мебели са заслужили и няколкото допълнителни сертификати за безопасност и качество. Това е постижимо само защото успяваме да гарантираме повторяемостта на производствения процес за всеки сертифициран елемент, както и стабилността на производството. Процесът за изработка на отделните елементи е стандартизиран и многократно проверяван както от съответните органи, така и от вътрешно-фирмен контрол по качеството.

Доклади от тестове

Всеки елемент в серийно производство е бил тестван както за безопасност, така и за качество. Снимките по-долу на страницата показват сериозните тестове, на които са подложени всички наши продукти.

Do góry