Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgползиПакет 777

Изключителния пакет от услуги 777

това са ползи за години напред

Децата растат, а техните потребности се променят. Меблик расте заедно с децата - след 7 години от създаването си МЕБЛИК предлага на вашето внимание изключителния пакет от услуги 777, или ползи за години напред - удължена функционалност на мебелите и 7 години гаранция.

Изключителния пакет от услуги 777

7% стойност на монтажа

Това е допълнителен пакет от услуги, който позволява пълното преобразяване на детската стая, едновременно пестейки време и усилия. Услугата предлага следните възможности:

  • Монтаж на мебелите от висококвалифицирани специалисти
  • Удължена гаранция - 7 години
  • Безплатен преглед на здравината на мебелите и обкова веднъж годишно до изтичане срока на действие на пакет 777

7 години гаранция

Сигурни сме, че нашите продукти са с много високо качество. Не се страхуваме да споделим с Вас тази сигурност. Мебелите монтирани от нашите специалисти получават удължена с 5 години гаранция, тоест вместо 2 години получавате 7 години гаранция.

7 години за смяна на колекцията

Замяната е като детска игра. Благодарение на тази услуга можете много лесно да промените стаята на своето дете. Стаята му се променя с неговото израстване.

  • Замяната на колекцията изисква само един мейл от Вас до Меблик Бг - останалото е работа на нашите специалисти*
  • Полезна покупка - благодарение на услугата „замяна на колекцията“, можете да използвате мебелите на МЕБЛИК дълги години.
  • Замяна на колекцията – означава замяна на фронтовете, цоклите, короните и дръжките.
  • Замяна на колекцията може да бъде направена след втората година от покупката и не по–късно от изтичането на седемте години срок на действие на пакет 777.
  • За заменените елементи купувачът заплаща 1/3 от стойността на мебелите от избраната колекция по цени от актуалната ценова листа в деня на поръчване на фронтовете.

*Замяната на колекцията може да бъде в рамките на същата серия - бебешка стая може да бъде заменена с друг модел бебешка стая или с модел детска стая, но не може да бъде заменена с младежка стая. Младежките стаи могат да бъдат заменени само с друг модел младежка стая. Възможно е поставяне например на елементи от детска стая на бебешка такава, както от една младежка на друга младежка стая.

 

 

 

Do góry