Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgМладежки мебели

Младежки мебели

Стаи и мебели за девойки

Fashion Grey

Fashion Grey

Horse Oak

Horse Oak

Fashion Mint

Fashion Mint

Fashion Pink

Fashion Pink

Grace

Grace

UNI Shine

UNI Shine

Music Live Pink

Music Live Pink

White Horse

White Horse

X Oak

X Oak

UNI White

UNI White

Dance Colour

Dance Colour

Dance Black

Dance Black

Стаи и мебели за младежи

Go! Dark Oak

Go! Dark Oak

LOL Dark

LOL Dark

X Dark

X Dark

X-One

X-One

LOL

LOL

Star Wars

Star Wars

Footballer

Footballer

Drift

Drift

X-Green

X-Green

X Oak

X Oak

Travel

Travel

Basket

Basket

Подреждането на стая за тийнейджър е предизвикателство! Избирайки мебели за тийнейджъри, трябва да се съобразите с индивидуалния стил на собственика на спалнята. Едно извънредно хоби може да бъде тематичен мотив в интериора или да бъде както на мебелите, така и в декорацията на целия интериор, който ще бъде убежище на тинейджъра. Други аспекти, които са важни и предлагани от Meblik, са безопасността на мебелите (анти алергични, нетоксични бои на водна основа) и функционалността (плавно затваряне BLUM), които ни гарантират лекота и удобство при ежедневната употреба.

Тийнейджърски стаи

Младежки мебели за момиче

Какво предпочитате? Деликатната и в същото време ярка серия „Fashion”, допълнена със свеж пастелен цвят (мента или розово) или форми на магнолия с гланцови фронтове от серията „Grace”? Феновете на силния звук ще бъдат завладени от серията „Music Live Pink". Сред над 20 различни серии със сигурност ще намерите комбинацията от младежки мебели за вас. Нашият екип от дизайнери в Meblik ще ви помогне да разработите интериор, съобразен с вашите нужди.

Младежки мебели за момче

LOL – „Laugh Out Loud“ (пр. от англ. „силен смях“) означава „забавление“ на жаргона на тийнейджърите и също така е и име на серия, чийто мотив са весели емотикони. Лицензните серии „FC Barcelona“ и „Real Madrid“ ще зарадват любителите на футбола от най-високо ниво. Един млад пътешественик най-вероятно ще избере „Travel" серията с гравирана карта на света, за да обзаведе стаята си. Гравюрите придават на мебелите уникален характер, затова „X White“, „X Green“ и „X One“ са серии с прави линии, които определят модерните тийнейджърски мебели, са алтернатива на цветните модели.

Младежките легла и добре подбран матрак ще осигурят здрав, възстановителен сън, който е толкова важен в юношеството.

Младежката стая е оазис за тийнейджърите, затова нека направим интериор, напълно съчетан с нуждите на собственика му.

Do góry