Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgДетски мебели

Детски мебели

Детски стаи и мебели за момичета

Happy Animals White

Happy Animals White

Happy Animals Green

Happy Animals Green

Orchid Violet

Orchid Violet

Magic Princess

Magic Princess

Minnie Mouse

Minnie Mouse

Frozen

Frozen

Bianco Fiori

Bianco Fiori

Nordic

Nordic

Детски стаи и мебели за момчета

Happy Animals Green

Happy Animals Green

Happy Animals White

Happy Animals White

Cars Blue

Cars Blue

Cars White

Cars White

Pirate

Pirate

Builder

Builder

Nordic

Nordic

Детските стаи са сред най-добре обмисляните стаи в една къща. Всяка стая трябва да бъде както красива, така и функционална. Красива с декорацията и функционала с разположението и пространството между мебелите. Нашите дизайнери в Meblik ще помогнат тези изисквания да бъдат съчетани по най-добрия начин. Те са готови да предоставят съвет по време на процеса по аранжиране на стаята на мечтите ви. Заложете на мебели, които са тествани по отношение на безопасността и имат умни решения като заоблени ръбове (особено тези, които са най-издадени), нетоксични бои на водна основа, лента за стена, която предпазва мебелите от падане или специални подпори, които не позволяват неконтролируемо плъзгане и изваждане на рафтовете.

Детски мебели за момичета

Освен разнообразието от модели (от „Orchid” с гланцов блясък, през „Minnie Mouse“ и „Marie“, до скандинавска „Nordic“ и много други), всички серии са обединени от общата характеристика на кадифено и топло усещане при допир на фронтове. Ако искате да заложите на универсални бели мебели за момиче, изберете серията „Basic“ или „Bianco Fiori“ с деликатна гравюра на рози.

Детски мебели за момчета

Мебелите за момчета на Meblik са перфектна комбинация от безопасна среда и интерени професии и хобита за порастващия мъж в семейството - местните жители на Radiator Springs и Светкавицата McQueen (серия „Cars"), морски приключения на пирата в серията „Pirate“ или дори големи строителни машини („Builder").

Ако мислите за бели мебели за деца с все пак универсален модел - веселите животни от “Happy animals”, които изглеждат съвсем като онези, които са избягали от зоопарка в Ню Йорк, ще бъдат добър избор („Happy Animals", „Happy Animals Green").

Когато детето е достатъчно голямо, за да започне да спи в детско легло и да бъде стъпка по-близо до живота на възрастните, изберете легло, което няма да бъде твърде високо, така че детето да може лесно да се качва на него. Предпазната релса ще бъде важен елемент, който ще предпази и най-големия нощен пътешественик от падане.

Нека да се съсредоточим върху избора на бюро за деца. Доброто бюро трябва да има височина, съобразена с височината на детето или дори да има възможност да расте заедно с него (бюро „UP“). За предпочитане е да бъде покрито с термо-фолио, което прави повърхността устойчива на надраскване и износване, като тези, които се предлагат в Meblik. Детето може да рисува без ограничения, а родителите могат да почистят лесно повърхността, както и да се чувстват спокойни за евентуални надрасквания и наранявания.

Мебелите за деца трябва да бъдат преди всичко безопасни, така че нищо да не нарушава моментите на радост и игра на детето в новата му детска стая. Изберете Meblik, за партньор в обзавеждането на детската си стая и се наслаждавайте години наред на качество без грижи.

Do góry