Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgБебешки мебели

Бебешки мебели

Бебешки стаи и мебели за момичета

Frozen

Frozen

Bianco Fiori

Bianco Fiori

Minnie Mouse

Minnie Mouse

Orchid Violet

Orchid Violet

Happy Animals White

Happy Animals White

Happy Animals Green

Happy Animals Green

Magic Princess

Magic Princess

Nordic

Nordic

Бебешки стаи и мебели за момчета

Happy Animals Green

Happy Animals Green

Happy Animals White

Happy Animals White

Cars White

Cars White

Cars Blue

Cars Blue

Pirate

Pirate

Builder

Builder

Nordic

Nordic

Бъдещите родители са изправени пред трудна задача да подготвят бебешка детска стая за новороденото, включително и да избират мебели за бебето. Водени от принципа "детето е най-голямото съкровище", заложete на функционални и безопасни мебели. Бебешката детска стая е мястото на първите нощи, първите стъпки, първата игра. Важно е да се уверите, че мебелите са боядисани с анти алергични, нетоксични водни бои и лакове и всички ръбове (особено тези, които са изпъкнали) са закръглени, така че да няма притеснения в радостта от "първите пъти".

Независимо дали става въпрос за спалня за момиче или момче, изборът на бебешка кошара е от основно значение. В идеалния случай, както в Meblik, тя е безопасна (притежава сертификат за безопасност) и функционална: регулируема основа на леглото, силиконови капаци (особено полезни при порастването на зъбки) и възможност за преобразуване в малко легло. Това ще позволи на детето да спи в детско креватче, дори когато вече не е бебе.

Бебешки мебели за момичета

Безопасни, функционални и сладки, но не непременно в розови цветове. Мебелите „Minnie Mouse“ по лиценз на „Disney" ще гарантират компанията на очарователната малка мишка. Ако искате да избегнете последващи ограничения при избора на цветове и аксесоари за стените, може да се спрете на само гравирани мебели - без цветни шарки (например серията от „Bianco Fiori)“.

Бебешки мебели за момчета

Подреждането на детска стая за момче трябва да оставим на професионалисти - дизайнерите на Meblik са готови да подготвят визуализация на представата ви и да предложат няколко практически решения, най-вече свързани с ергономията. Автомобилните мебели и емблематичният Светкавицата McQueen, както и усмихващите се животни от серията „Happy Animals“, ще отведат един хлапак в приказен свят на забавление и ще озарят лицето му с усмивка дори и в най-мрачния ден.

В крайна сметка се уверете, че бебешките мебели притежават сертификати за безопасност, както всички мебели, предлагани от Meblik. Друго нещо, което е добре да вземете предвид при избора на кошарата за новородено е функционалността ѝ.

Do góry