Партньори: MASSIVO | Gala Collezione | Mebeli Pro

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgБели мебели

Бели мебели

UNI White

UNI White

UNI Shine

UNI Shine

Bianco Fiori

Bianco Fiori

Uni Nature

Uni Nature

Nordic

Nordic

UNI Dark

UNI Dark

UNI Fresh

UNI Fresh

Uni Grey

Uni Grey

Basic

Basic

X-White

X-White

Изчистените мебели за деца и младежи са отговор на минималистичен стил, който в момента доминира в интериора. Имайки основно бели мебели за база, имаме свобода с цветовете на стените, аксесоарите, дамаските или дори с осветлението. Избирането на такива мебели няма да ви отегчи със сигурност. Има толкова възможности за комбинации с изчистени мебели, колкото можем да си представим. За модерен и класически в същото време стил, комбинация от бели фронтове с дъбово дърво ще бъде перфектна. Такива мебели ще отговарят и на класическия, и на скандинавския стил, създавайки уютен и топъл интериор, където ще прекарвате времето си с удоволствие.

Вариант на белите мат мебели са елегантните гланцови мебели. Те ще изиграят ролята си в стилната спалня на елегантен младеж, както и в рокенрол интериора на бъдеща рок звезда.

Когато искаме мебелировката в спалнята да има изключителен характер като същевременно оставя широка гама от възможности за подреждане, изборът би трябвало да се фокусира в модерна класика, която може да се разглежда в тъмните „Uni Fresh“, „Uni Grey“ и „Uni“. Белите  изчистени фронтове в комбинация с цветен корпус ще изненадат не един.

Универсалността на изчистените мебелите ще ви даде възможност за пълна метаморфоза на стаята!

Do góry