Meblik е част от Esteta Interiori

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgБели мебели

Бели мебели

Uni Oak

Uni Oak

UNI White

UNI White

UNI Shine

UNI Shine

UNI Fresh

UNI Fresh

X-White

X-White

Bianco Fiori

Bianco Fiori

Basic

Basic

Nordic

Nordic

Uni Grey

Uni Grey

UNI Dark

UNI Dark

Изчистените мебели за деца и младежи са отговор на минималистичен стил, който в момента доминира в интериора. Имайки основно бели мебели за база, имаме свобода с цветовете на стените, аксесоарите, дамаските или дори с осветлението. Избирането на такива мебели няма да ви отегчи със сигурност. Има толкова възможности за комбинации с изчистени мебели, колкото можем да си представим. За модерен и класически в същото време стил, комбинация от бели фронтове с дъбово дърво ще бъде перфектна. Такива мебели ще отговарят и на класическия, и на скандинавския стил, създавайки уютен и топъл интериор, където ще прекарвате времето си с удоволствие.

Вариант на белите мат мебели са елегантните гланцови мебели. Те ще изиграят ролята си в стилната спалня на елегантен младеж, както и в рокенрол интериора на бъдеща рок звезда.

Когато искаме мебелировката в спалнята да има изключителен характер като същевременно оставя широка гама от възможности за подреждане, изборът би трябвало да се фокусира в модерна класика, която може да се разглежда в тъмните „Uni Fresh“, „Uni Grey“ и „Uni“. Белите  изчистени фронтове в комбинация с цветен корпус ще изненадат не един.

Универсалността на изчистените мебелите ще ви даде възможност за пълна метаморфоза на стаята!

Do góry