Партньори: MASSIVO | Gala Collezione | Mebeli Pro

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgНовини

Новини

28 сеп

Усетете силата на тъмната страна!

"Всички на фронта" - бунтовнически космическите кораби, идващи от скритата планета Меблик, спечелиха борбата за място на фронта. Бунтовническите шпиони успяха да откраднат тайни дизайни за нова серия. Meblik се оттегля и донася мир в Империята. Вижте нашата лицензирана серия Star Wars и се присъединете към тъмната страна! "

Star WarsStar Wars

11 авг

Бюра за ученици

Бюра за ученици

Изборът на бюро и подреждането на спалня за ученик е истинско събитие за цялото семейство. Особено, когато говорим за отиване на училище за първи път, то нека направим избора на бюрото важен етап от подреждането за бъдещия първокласник. Началното на училище е едно от най-важните събития през годината. Така че, какво бюро би трябвало да изберем?

Отговорът е лесен – съобразено с височината на детето и достатъчно голямо, за да съхранява всички тетрадки и учебници. Богатият избор на бюра в Meblik със сигурност ще задоволи и най-придирчивите родители - разнообразието от модели и цветове позволява лесно да се съчетаем бюрото с различните теми на детската стая.

Бюро UP

Когато избирате бюрото за 6-годишни, си струва да изберете бюро с възможност за настройване на височината. Бюро UP се предлага в три размера - 100 см, 120 см и 140 см. Разполага с до 5 нива на височина на работния плот (UP 100 и 120) от 50 см до 75 см и благодарение на това бюрото ще бъде удобно, дори когато настоящият първолак вече е в гимназията. Освен това плотът, покрит с термоустойчиво фолио, е устойчив на надраскване и одраскване, така че ученето как се пише, рисуването и оцветяването не е нужно да се ограничават по никакъв начин. Всяка мръсотия може лесно да бъде изтрита с влажна кърпа. Бюро UP 140 има само две нива на височината на работния плот (61 и 74 см), но към него може да бъде добавен контейнер. Благодарение на това решение всички тетрадки и учебници ще бъдат на разположение. Всички бюра имат закачалки за училищна чанта и така по-лесно се запазва редът в стаята.

Бюро 145

Класическо бюро с широчина 145 см. Два големи странични контейнера, които могат да съхраняват всички училищни пособия,

тетрадки, учебници, бои, скицници и много други. От друга страна, маркери, линии и всичко останало има своето място в

чекмедже под бюрото. Както и при UP бюрата, работният плот на бюрото 145 е покрит с термоустойчиво фолио. Вратите на

шкафовете са украсени с гравюри във всички детски серии.

Етажерка-бюро

Това определено е най-функционалното решение. Комбинацията от 2 в 1 ще бъде перфектна за малък интериор, където всеки сантиметър е важен. Етажерката-бюро ще пасне във всеки ъгъл на стаята, като заема малко пространство.

Всички ръбове при детските бюра са заоблени, за да се увеличи безопасността на детето. Освен това те са оборудвани с декоративен борд, който ще предотврати падането на малки неща като маркери зад бюрото.

Нещата са малко по-различни, ако избираме бюрото за тийнейджъри. Връщането обратно в училище не е толкова вълнуващо за тях. Въпреки това, нека се погрижим за мястото, посветено на ученето. То трябва да бъде по вкуса на тийнейджърите. Те ще прекарат на бюрото си много време, за да учат, да пишат домашни работи или да четат. Нека проверим какви бюра предлага Meblik специално за тийнейджъри:

Бюро YO Mix

Бюрото YO Mix е най-популярният модел сред бюрата за тийнейджъри. Това вероятно се дължи на възможността за поставяне на контейнер YO, RTV YO 100 или RTV YO 150. Той може да бъде поставен във всяка позиция - успоредно, перпендикулярно, под ъгъл, извън, вътре и под работния плот, така че пространството за обучение може да бъде изцяло според нуждите на тийнейджърите. 25-милиметровият ламиниран плот е устойчив на надраскване и драскотини, а освен това няма да се огъне под тежестта на всички учебници и книги.

Бюро YO Mix Plus

Разширена версия на бюрото YO Mix. Освен функционалността на бюрото YO Mix, тук е добавена допълнителна възможност за корекция на височината на работния плот (възможни са две нива - 65 и 75 см). Особено полезна функция, когато едно дете все още расте и искаме да се грижим за правилната позиция на тялото, докато пише домашни.

Бюро YO 14 Max Plus

Max Plus е едно от най-функционалните бюра на пазара. Започвайки с плота, покрит с термоустойчиво фолио, което лесно се поддържа чисто, през регулиране на височината на плота (57см, 64см, 70см, 77см) до накланяща се работна повърхност с малък организатор под работния плот. Освен това на работния плот може да се постави горна етажерка, за да получим повече място за най-необходимите пособия.

Етажерка-бюро

Тийнейджърската версия на етажерката-бюро е по-голяма, с повече рафтове, тъйкато има нужда място за повече и повече неща. Гравираните врати набиблиотеката съвпадат с различните серии, благодарение на което библиотекатапасва идеално в интериора.

 

 

Бюро YO 125 и 140

Най-класическият вид на бюро сред нашите предложения. Неограниченото пространство под работния плот позволява поставянето на контейнер или въртящ се стол под работния плот.

Докато избираме бюрото трябва да бъдем фокусирани върху комфорта на ученика. Поддържането на ергономична позиция е

много важно, така че времето, прекарано на бюрото, да бъде колкото е възможно по-продуктивно. Ето защо изборът на въртящ

се стол е толкова важен, колкото и изборът на бюро. Лесното регулиране е задължително. Заслужава си да изберете стол, който

има възможност да регулирате облегалката и седалката отделно. Тогава можете да бъдете сигурни, че гърбът на ученика има

подходяща опора.

14 юни

Замръзналото кралство - Frozen

Замръзналото кралство - Frozen

Замръзналото кралство вече и във вашия дом!

Meblik представя още една впечатляваща колекция, създадена по лиценз на Disney. Пред вас вече е серията, вдъхновена от любимия филм "Замръзналото кралство" - две сестри, по-голямата Елза, със силата да създава лед и по-малката Анна, виждат всичко добро в света и най-любящият снежен човек Олаф.

Kraina Lodu

Замръзналото кралство

Кралство Арендел вече може да се пренесе и в стаята на вашето дете. Топлината и положителните емоции на серията ще направят интериора на детската стая приказно уютен, въпреки снежните дизайни. За засилване на приказното усещане мебелите могат да бъдат отлично комбинирани със светли пастелни стени и аксесоари с блестящи кристали като полилей или декоративни възглавнички. Какво ще кажете? Готови ли сте да направим снежен човек днес?

Kraina Lodu - aranżacja nr 2

17 май
Meblik на форум „Бременност и детско здраве“

Meblik на форум „Бременност и детско здраве“

На 13 и 14 май в SEC се проведе шестото издание на Форум бременност и детско здраве под мотото „Да отглеждаш дете е мисия“. Организаторите от puls.bg не случайно избират това мото, защото здравето е първото условие, за да можем да градим и откриваме нови светове, а отглеждането на дете е далеч повече от ангажимент със срок – това е отдаденост, менторство и обич за цял живот.

Лектори на събитието бяха водещи специалисти, които споделиха много от опита си по различни теми, свързани с бременността, раждането, бебето и детското здраве.

Като партньор на събитието мебели за деца Meblik демонстрираха приказните и безопасни мебели, които марката предлага.

За да гарантира доброто настроение на децата, които бяха дошли с родителите си, Meblik подсигури и мебели за специално обособения детски кът.

Всеки един от бъдещите мами и татковци получиха и специална карта с 20% отстъпка, която могат да използват до 1 август 2017г.*

В края на първия ден, 13 май, един от всички посетители получи голямата награда, а именно ваучер на стойност 500 лв. за покупка на мебели за деца от Meblik.**

* Картата важи за всички магазини на „Меблик България“– София, Пловдив и Бургас и може да бъде използвана многократно. Картата дава право на отстъпка от 20% на всички мебели и е валидна до 01.08.2017 г. Отстъпката не може да се комбинира с други актуални промоции и отстъпки. Отстъпката важи само при закупуване на мебели. При покупка на обща стойност над 1 000 лв доставката и монтажът са безплатни за територията на град София, Пловдив и Бургас. При покупки на обща стойност под 1 000 лв цената за доставка е 25 лв, а монтажът е на цена 35 лв – за градовете София, Пловдив и Бургас. При покупки над 3 000 лв доставката е безплатна за цялата страна.

**Стойността на наградата не може да бъде разменена за левовата ѝ равностойност. Наградата може да бъде използвана в магазин на Меблик в България по избор. Наградата дава право на еднократно използване на намаление от обща стойност на покупката в размер на 500 лв с ДДС спрямо актуалните цени в магазина. Наградата може да бъде използвана до 31.12.2017г.

Бременност и детско здравеБременност и детско здравеБременност и детско здраве

05 окт
МЕБЛИК сбъдва дeтските мечти!

МЕБЛИК сбъдва дeтските мечти!

На 01.10.2016г. в гр. София и гр. Пловдив отвориха врати първите магазини на Меблик България.

Новаторът в света на детските мебели представя най-новите си серий на приказни детски мебели. Очакваме Ви в нашите магазини, в които на площ от по 400 кв.м сме показали над 15 различни колекции и с удоволствие ще Ви запознаем с тяхното качество и функционалност.

  детски мебели София

бебешки мебели София  бебешки мебели София

18 мар
„Избор на потребителите 2016 – Меблик (колекция Fashion)

„Избор на потребителите 2016 – Меблик (колекция Fashion)

Колекцията Fashion Mint (Фешън Мента) спечели вече своята втора награда! Този път беше Вашият избор на Международния панаир в Познан. Колекцията ни Fashion Mint (Фешън Мента) беше удостоена с наградата „Избор на потребителите 2016“. Благодарим на всички Вас за огромното количество гласове и се надяваме, че през следващата година ще Ви изненадаме с нови колекции!“ 

1.jpg (1200 x 800)

3.jpg (1200 x 800) 4-kopia.png (226 x 220)

Do góry