Партньори: MASSIVO | Gala Collezione | Mebeli Pro

+359887596341

manager@meblik.bg

Facebook
MEBLIK.bgБлог

Категории

Блог

27 сеп 2017

Споделена детска стая

, Meblik

Споделена детска стая Подреждането на споделена детска стая за две деца може да е предизвикателство, но и интересно приключение. Някои елементи, които ще улеснят избора са подборът на правилните мебели и цветове още на фаза дизайн, за да бъде стаята перфектна за вашите деца.

Прочети още

18 сеп 2017

Как да обзаведем?

, Meblik

Как да обзаведем? Всяка таванска стая е различна и няма универсална рецепта как да подредим този интериор. Покривните прозорци, капандурите и наклонените тавани придават на таванските и скосени помещения уникална атмосфера, която заслужава да се запази. Но как? Има няколко проверени решения, които могат да бъдат използвани за подобна тийнейджърска стая.

Прочети още

30 яну 2017

Цветове за детска стая

, Meblik

Цветове за детска стая Детските стаи са чудесно място, където може свободно да си поиграете с цветовете и нюансите. Децата обичат да имат светли, смели и уникално боядисани стаи, които отразяват жизнеността на техния характер. Въпреки всичко, не трябва да подхождате твърде дръзко при избора на цвят. По-добрият вариант е да комбинирате ярки цветове с по-фини акценти, създавайки детска, където детето ви да се чувства енергично и живо, но в същото време и достатъчно спокойно, за да е пълноценен сънят му.

Прочети още

30 яну 2017

Как да избираме детски мебели?

, Meblik

Как да избираме детски мебели? Изборът на мебели за стаята на вашето дете може да бъде голямо предизвикателство. В повечето случаи, вкусът на родителите се различава от този на децата, което води до конфликти и труден избор на обзавеждане за детската стая. В последните години, мебелните производители влагат все повече усилия в производството и маркетинга на мебели за деца. Те се стремят да изработват моделите с все по-уникална визия, която да предлага по-широк избор и решения, които да удовлетворяват и двете страни.

Прочети още

18 яну 2017

Идеи за обзавеждане на детска стая

, Meblik

Идеи за обзавеждане на детска стая За децата всичко е игра и ще се радват, ако детската стая  е забавна. Обзавеждането трябва да съобрази с възрастта и интересите на детето. Обикновено интериора е подчинен на някаква тема – любим приказен или филмов герой на детето. Освен конкретен, любим герой, темата на детската стая може да е и по-обща – спорт, професия, джунгла, космос, море, фентъзи и други.

Прочети още

Do góry